Deontologie

In mijn praktijk volg ik strikte ethische richtlijnen om de belangen van mijn cliënten te beschermen. Deze code garandeert vertrouwelijkheid, respect voor persoonlijke keuzes en waarden en het vermijden van belangenconflicten. Ik ben toegewijd aan het creëren van een veilige en ethische omgeving voor elke cliënt.

Tapping is een ondersteunende techniek en geen vervanging voor professionele medische zorg, diagnose of behandeling. Het is daarom belangrijk om altijd een arts of gekwalificeerde zorgverlener te raadplegen bij lichamelijke of geestelijke gezondheidsproblemen.

Ik werk volgens het principe ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Dit betekent dat ik mijn professionele grenzen ken en eerlijk zal zijn wanneer een kwestie buiten mijn expertisegebied valt. In dat geval zal ik, in overleg met jou, doorverwijzen naar een gekwalificeerde professional die beter in staat is om je te helpen. Mijn doel is om transparantie en vertrouwen te waarborgen, zodat jij de best mogelijke ondersteuning krijgt, zelfs als dit betekent dat ik je naar een expert buiten mijn vakgebied moet leiden.

Als je vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.