nieuws

24 april 2024

!Nieuwe data Workshop 'tapping kun je zelf'!

Ben je regelmatig gestrest en op zoek naar een eenvoudige manier om meer rust en balans te ervaren? Doe dan mee met de Workshop ‘tapping kun je zelf’! In een kleine groep van maximaal 4 deelnemers leer ik je gedurende 2 uur hoe je tapping effectief kunt toepassen op jezelf voor dagelijkse spanningen en stress.

Verschillende data mogelijk:
- zaterdag 11 mei 2024, 10:00 - 12:00 uur
- donderdag 23 mei 2024, 19:00 - 21:00 uur
- zaterdag 1 juni 2024, 10:00 - 12:00 uur
- zaterdag 15 juni 2024, 10:00 - 12:00 uur
Waar? Westhuis te Oostkamp
Prijs? €30/persoon

Verzeker je van je plek door je in te schrijven via lieselot@eqlbrm.be. Vergeet niet te vermelden voor welke dag je inschrijft. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per e-mail.

Interesse, maar lukt geen van de voorgestelde data? Aarzel niet om contact met me op te nemen. We kunnen samen naar een geschikte oplossing zoeken. Ook ben ik graag bereid om eventuele vragen vrijblijvend te beantwoorden.

Tot gauw!
5 april 2024

Doe mee met de Workshop ‘tapping kun je zelf’!

Ontdek de kracht van Tapping (EFT), een eenvoudige techniek die aanzienlijk kan bijdragen aan het verminderen van stress en het bevorderen van je emotioneel welzijn.

Ben je klaar om deze effectieve tool te leren en zelf toe te passen? Schrijf je dan nu in voor de workshop! In een kleine groep van maximaal 3 deelnemers laat ik je graag zien hoe je tapping kunt gebruiken voor zelfhulp. Neem de controle over je stress en begin elke dag met een gevoel van rust en balans.

Doel: Na de workshop kun je tapping toepassen op jezelf voor dagelijkse spanningen en stress.
Waar: Westhuis te Oostkamp.
Wanneer: zaterdag 20 april 2024, 10:00 - 12:00 uur.
Prijs: €30/persoon

Verzeker je van je plek door je in te schrijven via lieselot@eqlbrm.be
Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per e-mail.

Aarzel niet om me vrijblijvend te contacteren, als je vragen hebt.

Tot dan!
22 maart 2024

!Welkom lente!

Hoewel het weer dat misschien nog niet helemaal doet vermoeden, zijn we intussen officieel in de lente beland. Dit seizoen brengt een fris nieuw begin na een winter van reflectie. Net zoals we ons huis grondig schoonmaken voor een frisse start, is het ook belangrijk om onze geest een lenteschoonmaak te geven. Tapping helpt me om die sluimerende spanning van oude zaken zachtjes los te laten en nieuwe mogelijkheden met open armen te verwelkomen. Wat heb jij geleerd tijdens de winter? Wat wil je graag koesteren en wat mag je loslaten? Tijd om plaats te maken voor iets nieuws!

Een magische nieuwe lente gewenst.

8 maart 2024

Stepping onto a brand-new path is difficult, but not more difficult than remaining in a situation, which is not nurturing to the whole woman.’ - Maya Angelou.

Op Internationale Vrouwendag sta ik met veel respect stil bij de moed van zovele vrouwen die besluiten nieuwe wegen in te slaan, ondanks de uitdagingen. Zij zijn mijn inspiratie.

Zelf op zoek naar wat jouw pad is? Tapping (EFT) kan een krachtig hulpmiddel zijn. Ontdek hoe Tapping jou kan helpen om obstakels te overwinnen en je innerlijke kracht te omarmen.